Vinter i Skåne 17 januari 2016 • Uppdaterad 11 januari 2016

Släpp loss experimentlusten på Cool minds i Malmö

Skapa och experimentera på Cool minds i Malmö. Foto: Cool minds

Är det grått och trist ute och du har svårt att komma på någon rolig aktivitet med som både du och barnen gillar? Ta fram din skapar- och experimentlust och ta en sväng till det nyöppnade lek- och kunskapslandet Cool minds i Malmö. På helgerna ordnar de flera drop in-aktiviteter som du och barnen kan delta i  tillsammans.
Gör en kopp i keramikverkstaden eller stöp ett ljus i ljusverkstaden. I elektronik- och teknik labbet kan du bygga en robot av solenergi och i biologi- och kemilabbet kan du bland annat ta reda på mer om hur DNA egentligen fungerar.

Öppettider: Vardagar 15-19, lördagar och söndagar 10-18
Var: Stadiongatan 40, Malmö
Prisinfo för de olika aktiviteterna hittar du här.