Vinter i Skåne 2 januari 2016

Skånska lekland

Har du suttit still för mycket framför tv:n med handen i godisskålen? Då är det nog dags att aktivera sig lite. Ta med några barn som alibi och kasta dig ut i höga rutschkanor och vindlande klätterställningar.

Släpp loss kidsen och ditt inre barn på lekland. Foto: Leo’s Lekland

Malmö

Busfabriken
Lekland i djungelmiljö om 12 000 kvm vid Jägersro. Här finns bland annat klätterställningar, hängbroar, krypgångar, jättebollar, rutchkanor, bollhav, studsmattor, hoppborgar, airbazooka samt babyhörna för de allra minsta.
Läs mer.

Leo’s lekland
På Leo’s lekland finns det gott om äventyr för barn i alla åldrar. Ta dig an klätterställningar, bollhav, tunnlar, trampoliner, megabollar, bollkanoner och rutschbanor.
Läs mer.

Helsingborg

Busfabriken
Temat är djungelmiljö i det stora leklandet. Här kan barnen (och du) leka i hängbroar, hoppborgar, jättebollar, rutschkanor och bollhav. Det finns också pyssel och mys för de som vill ha lite lugnare lek.
Läs mer.

Lund

Mormors skattkammarö
Mormors Skattkammarö är ett spännande lekland där besökarna förflyttas till Kapten Kids piratö i Söderhavet. Skattkammarön är ett 1 000 kvm stort lekland för barn mellan 1 och 12 år. Bland palmer och priater finns massor av lekaktiviteter, hoppborg, hinderbana och bungyjump.
Läs mer.

Trelleborg

Kulhuset
Det 1 500 kvm stora leklandet är fyllt av aktiviteter för barn mellan 1 och 15 år. Här finns till exempel bollhav, cykelbana, lekställningar och hoppborg.
Läs mer.

Kristianstad

Randiz Lekland
På Randiz lekland finns både studsmattor, rutschbanor och fotbollsplan för stora barn, och en lugnare del med mjuka mattor och färgglatt bollhav för de mindre.
Läs mer.