{"error":"not found"}
{"error":"not found"}
ANNONS

En folkfest och en modern Malmöklassiker

Text: Toughest

Den 7 maj är det dags för folkfest på Ribban i Malmö när det fjärde Toughest går av stapeln. Runt 6 000 personer förväntas anta utmaningen i år och loppet har redan blivit något av en Malmöklassiker. Det är Nordens största hinderbanelopp och inramningen med 20 000 besökare är en fantastisk upplevelse.

Kanske är du en av dom som brukar komma ner för stämningen och nyfiket titta på alla som slänger sig i lera och hoppar från höjder? I så fall hoppas vi att du istället står på startlinjen i år. Det är visserligen härligt att uppleva från sidan men vi lovar att känslan att genomföra det slår publikupplevelsen med råge.

”Jo, men Toughest är ju inget för mig. Jag kan knappt springa 5 km och klarar bara att göra armhävningar på knäna.”

Jo, Toughest är precis för dig! Toughest är nämligen något för alla. Vi har allt från 12-åringar till 70-åringar som genomfört loppet. Vältränade och mer eller mindre otränade.

Vårt tema för i år är Beat Your Obstacle. Alla har sina förutsättningar och sina hinder och därmed olika mål och fokus. För vissa handlar det om att klara rampen i år. För andra att ta sig i mål med jobbgänget. Vissa siktar på att klara alla hinder men de flesta väljer ”easy lanes” eller tar några straffrundor.

Med detta vill vi att du tänker till i år. Givetvis är du välkommen att titta på som vanligt. Men lova att fråga dig själv en gång till om du verkligen inte ska unna dig chansen att göra något du kommer vara stolt över och känna en kick av i månader framöver. Att ge dig själv möjligheten att utvecklas och möta dina rädslor. Vi lovar att du kommer växa.

Vi ses den 7 maj helst ombytt och redo för ditt livs utmaning!

Läs mer och anmäl dig till loppet här.


Annons:
Annons:

{"error":"not found"} {"error":"not found"} {"error":"not found"}