{"error":"not found"}
{"error":"not found"}
ANNONS

Mindre vatten, mer lera på årets Toughest

Text: Toughest

Folkfesten och hinderbaneloppet Toughest Malmö närmar sig. Förra året utmanade 6000 personer mellan 12 och 70 år sig själva, sina vänner och kollegor på 8 km hinderbana genom lera och vatten. Folkfesten Toughest drog 30 000 åskådare till Ribersborgsstranden som kunde njuta av både vårväder och att se leriga deltagare ta sig genom banan. Efter önskemål från fjolårets deltagare har Toughest anpassat årets bana och minskat på vattenmomenten.

”Vi har lyssnat på våra deltagare och valt att ha färre vattenhinder och mer lera helt enkelt” säger Per Ögren, VD Toughest.

Arrangörerna bakom Toughest vill dock poängtera att vattnet förbytts mot mer lera och ett spektakulärt hinder som kommer få alla att dra på smilbanden.

Nytt för i år är även att hela eventområdet flyttas upp mot Västra Hamnen på den stora gröningen vid hundrastplatsen. Detta ger en större tillgänglighet och ännu större närhet till staden och högre publikvänlighet. Detta ökar på festivalkänslan och till detta kommer nya matställen och utökad barnbana.

Detta är fjärde upplagan av Toughest Malmö och trots att hinderbaneracet utvecklats för varje år så är det fortfarande något som alla kan genomföra. Det handlar om att utgå från sig själv och se sin egen utmaning.

”Man ska våga misslyckas. Klarar man inte ett hinder så är det ju bara att ta straffrundan. Men då har man åtminstone testat och vunnit mycket på att våga. Man blir ju inte duktig på något om man aldrig försöker.” påpekar Andreas Sjölin, Head Coach på Toughest.

Toughest Malmö är på Ribersborgsstranden den 7 maj. Anmälan går fortfarande att göra här.

Här är kartan över hinderbanan. Klicka här om du vill se kartan i större format.

Map_Malmo_2016

 


Annons:
Annons:

{"error":"not found"} {"error":"not found"} {"error":"not found"}