{"error":"not found"}
{"error":"not found"}
Annons:

Satsningar och verklighet

Text: Johanna Sturesson

”Nu artar det sig till en tävling i vem som ger mest miljoner till de äldre. Nog så viktigt att det finns resurser och pengar för god vård och omsorg. Men minst lika viktigt att se till att pengarna hamnar rätt och verkligen kommer verksamheterna till godo. Samt en förmåga att se att kollektivet äldre består av en minst sagt brokig skara med en massa olika individuella behov. Hur duktigt är samhället, samt vård- och omsorgsgivarna på att möta detta?” Det frågar sig Lotta Hördin i dagens huvudledare med anledning av Socialdemokraternas och Miljöpartiets utspel om satsningar i äldrevården.

Dagens debatter handlar om storregion, kompetensutveckling inom personlig assistans och tandkliniker.

Annons:

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Annons:
{"error":"not found"}{"error":"not found"}{"error":"not found"}