{"error":"not found"}
{"error":"not found"}
Annons:

Lusten verkar det inte var något fel på

Text: Lotta Hördin

Det var en taggad Håkan Juholt som mötte media strax efter att han valts till partiledare. Han ville inte svara på sakfrågor utan hänvisade till morgondagens linjetal. 

Däremot är han tydlig på en punkt; han har ett starkt mandat för en leda en nystart av partiet. Om jag inte lyckas så hänger det inte på att jag inte har fått ett starkt stöd, då är det jag som inte klarat det, sa Juholt, som svarade ja på frågan om han är feminist, som berättade att han har förre partisekreteraren Sten Andersson som en av sina förebilder, som tror att han i mångt och mycket har samma ledarstil som Mona Sahlin…

Annons:

Det blev ett snabbt och intensivt möte med media. Håkan Juholt verkar inte ett dugg besvärad över uppmärksamheten, tvärtom. Han verkar riktigt glad för det nya jobbet. Han säger att det är lustfyllt.

Och det är ju alltid något för det sargade socialdemokratiska partiet.

Lotta Hördin


 • Akelar2000

  Så må nu inte alliansens megafoner göra allt för att skjuta denna man och parti i sank bara för sakens skull. För demokratin och Sveriges väl hoppas jag att sveriges ledarsidor kan ge SAP en chans att välja väg och politik utan att bli måltavla för taktiska smädelser.

 • Anonym

  HAN SOM BESTÄMMER !

  Juholts ”MEDLEMSINFLYTANDE”

  ”På en speciell sida i boken har den nya S-ledaren skrivit ner
  vilka personer som kan komma att ingå hans innersta krets.
  – På en sida har jag sådana som kan ingå i det lag som jag
  och Carin Jämtin håller på att sätta ihop, säger Håkan Juholt.”

 • Mr. Kenneth

  Mitt första intryck av HJ är att han verkar vara en kombination av Göran Persson och Mona Sahlin. Undanglidande, hårdhänt, maktberusad och hänsynslös. Kort sagt: En diktator.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Annons:
{"error":"not found"}{"error":"not found"}{"error":"not found"}