Innebandy 19 mars 2017

Hjärnarp säkrade kontraktet i sista stund

Hjärnarp spelar division 3-innebandy även nästa säsong. Förutsättningarna inför avslutningen var dels att laget behövde vinna stort mot Höganäs, dels att Frosta samtidigt skulle få stryk mot Hofterup. Nu trillade allt rätt och därmed säkrades kontraktet i absolut sista stund.

— Jag tror vi har jagat Frosta ända sedan oktober, säger spelande Hjärnarp-tränaren Dennis Johansson. Vi bestämde oss på att släppa loss allt vi hade från början och spela så offensivt som det bara gick. När man dessuton har en spelare som Johan Berg (2+5 poäng) i laget kan det bara bli bra.

 

Resultat

Hjärnarps IBK – Höganäs IBF 14–2 (5–0, 4–1, 5–1)

Målskyttar

Hjärnarps IBK

  • Oskar Blomstergren 3
  • Mattias Dahl 3
  • Peter Wrebe Larsson 3
  • Johan Berg 2
  • Jacob Eriksson 2
  • Emil Svensson

Höganäs IBF

  • Jonathan Sikesjö
  • Oskar Sjöstedt