Hif 18 november 2016

Spelarbetyg Halmstad – HIF

Adam Erikssons drömmål räckte inte till en seger. Ett sent självmål av en olycklig Frederik Helstrup gör läget jämnt inför returen på Olympia på söndag.

(mer…)

Läs mer

Hif 6 november 2016

Spelarbetyg HIF – Jönköpings Södra

Andra raka segern – HIF är klara för kval. Efter 2-0 hemma mot J-Södra väntar nu ett dubbelmöte mot Halmstad BK i kampen om en allsvensk plats säsongen 2017. (mer…)

Läs mer

Hif 5 november 2016

Träningsrapport inför J-Södra

Imorgon ska det avgöras. Helsingborgs IF eller Gefle IF. Något av lagen kommer att få möta Halmstad BK i kampen om en allsvensk plats 2017. HIF-bloggen begav sig till Olympia under lördagen för att bevaka de sista förberedelserna inför morgondagens rysare mot J-Södra. (mer…)

Läs mer

Hif 5 november 2016

Mårtensson: ”Supportrarna viktigare än någonsin”

Johan Mårtensson om känslan i laget inför ödesmatchen, fansens betydelse och sin eventuellt viktigaste match i karriären. (mer…)

Läs mer

Hif 3 november 2016

Olympia – en uppdatering på arenabygget

Säsongens stora avgörande närmar sig med stormsteg. Samtidigt växer Olympia för varje dag som går. Här kommer den senaste uppdateringen från HIF-bloggen.

(mer…)

Läs mer

Hif 31 oktober 2016

Spelarbetyg Falkenberg – HIF

HIF tog igår en efterlängtad seger – en storseger – borta mot jumbon Falkenberg. Men trots det är man inte kvalklara, utan det hela avgörs först i den sista omgången.  (mer…)

Läs mer

Hif 28 oktober 2016

Spelarbetyg HIF – Djurgården

HIF åkte på en ny förlust igår hemma mot Djurgården, och bottenstriden kommer nu få en gastkramande avslutning. Två poäng skiljer ner till Gefle under strecket med två matcher kvar att spela.

(mer…)

Läs mer

Hif 23 oktober 2016

Spelarbetyg Örebro – HIF

Stabilt bakåt men uddlöst framåt. Så kan man summera HIF:s insats på Behrn Arena under söndagen. 0-0 blev det – nu återstår tre matcher med sju poäng upp till säker mark.   (mer…)

Läs mer

Hif 17 oktober 2016

Spelarbetyg Elfsborg – HIF

Den rödblå ljudkulissen dominerade på läktarplats – men på planen var de rödblå inte av samma kvalité. Det blev en ny förlust borta mot Elfsborg, trots att HIF var en man mer sista tio minuterna. Nu skiljer sju poäng upp till säker mark.  (mer…)

Läs mer

Hif 1 oktober 2016

Spelarbetyg HIF – Hammarby

Kvalspelet kommer allt närmare HIF. Mikael Dahlberg var ytterst nära att kvittera på tilläggstid, så även Matthew Rusike, men Hammarby vann på Olympia igår med 0-1.  (mer…)

Läs mer