Hemmaplan 30 mars 2017

ÄFF värvar från Höganäs

Den 24 mars berättade vi att den 21-årige vänsterbacken Arton Jashari, som lämnade division 2-laget Höganäs BK i vintras, var detaljer från Ängelholms FF. 

Nu är Jashari klar för division 1-laget. Jashari var med när ÄFF drog igång sin försäsongsträning, men skadade baksidan av ena låret i den första träningsmatchen mot Klippans FF och när han var på väg tillbaka fick han problem med sitt andra lår.

Snart är han redo att spela fotboll igen och ÄFF är övertygade om att den före detta HIF- och BoIS-talangen kan tillföra något till laget.
– Vi har koll på hans fotbollskunnande sedan tidigare, säger ÄFF:s assisterande tränare Peter Bjurenwall.

Bjurenwall fortsätter:
– Under sin väldigt oturliga försäsong har han visat vad han vill med sin fotboll genom att vara i gymmet på IP varje dag. Vi blev väldigt glada att få honom till oss och han kommer bidra med vilja och kraft samt en bra vänsterfot.